Gender Reveal Ballon

 

Wat een speciale gebeurtenis in je leven: je krijgt een kindje! En dat wil je natuurlijk heel graag delen met iedereen die je liefhebt. Om het geslacht van je baby bekend te maken, kun je door ons een bijzondere Gender Reveal ballon laten maken. Wordt het roze, wordt het blauw, of misschien allebei… Verras de toekomstige grootouders en andere naasten met dit nieuws, het zal zeker een memorabel moment worden. De Gender Reveal ballon is een grote zwarte heliumballon, die niet doorschijnt uiteraard, gevuld met roze of blauwe confetti. Eventueel vullen we dit aan met ook nog wat mini ballonnetjes in dezelfde kleur. We maken het geheel af met nog wat kleinere heliumballonnen in een neutrale baby-stijl eromheen. Hierdoor wordt het een hele feestelijke grote tros met bijpassende lintjes en gewichtje. De grote gevulde ballon prik je kapot (zorg dat iemand klaar staat met een camera) en je zal feestelijk omarmd worden door roze of blauwe confetti. Wat een mooi vooruitzicht!

 

We hebben ook Gender Reveal Confetti Shooters Poppers, met een draai aan de shooter komt de rose of blauwe confetti er tot 6 meter hoog uitschieten!

En als de baby er dan is, wil je dat natuurlijk aan de hele wereld laten weten! Dat kan uiteraard met onze geboorte ballonnen en slingers. We hebben opblaasbare ooievaars, slingers, vlaggen, ballonnen, lampionnen en nog heel veel meer!

Nog méér ballonnen!

Heliumballonnen & Trosjes

Zeg het met een mooie tros ballonnen!

Ballonpilaar

Dé eyecather voor bij elke entree!

Ballonnenboog

De perfecte ballondecoratie voor bij jou event!

Event Decoratie

Ballon - en Feestdecoratie voor jullie Event!

Huwelijk

Ballonnen voor de Mooiste dag!

Confettiballonnen

Feestelijke confetti en glitter ballonnen voor op jullie feest!

Reuzenballonnen

Als je echt uit wilt pakken met de styling!

Organic Ballondecoratie

Trendy ballondecoratie die de styling compleet maken!

Gender Reveal & Baby

Vier de komst van jullie kindje!

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op