De Feesterie

In onze ruime Feestartikelen & Ballonnenwinkel te Bussum vind je praktisch alles om jouw feest compleet te maken! We zijn in ’t Gooi wereldberoemd om onze ballonnen. We hebben ze in alle kleuren en maten op voorraad! Ook kun je ballonnen met confetti bij ons kopen. Een doorzichtige ballon met bv gouden confetti geeft een glitter effect!

Naar wens kunnen we direct een mooie tros voor je maken! We geven graag alle aandacht aan jouw ballonnen dus is het wenselijk dat je de trossen van te voren reserveert via telefoon of mail.

Of het nu gaat om mooie trossen ballonnen, slingers in alle kleuren, thema versiering, te gekke pruiken, brillen, boa’s, diademen, sieraden en nog veel meer, we hebben het voor je in de winkel. Ook hebben we op veel thema’s specifieke artikelen. Denk aan Great Gatsby, Roaring twenties, Hippies & Peace, de Jaren 70,80 en 90, Glitter, Neon etc!  Ook hebben we veel feestartikelen en accessoires op kleur. Jouw thema feest kunnen we helemaal aankleden met ballonnen en versiering, maar ook met brillen, pruiken en boa’s in die kleur!

Kortom, kom snel langs en we helpen je graag.

Kijk voor een impressie naar het filmpje op de homepage!

 

Cadeauballon

LET OP: Momenteel niet verkrijgbaar helaas

 

De perfecte manier om geld of een bon te geven is in een cadeau ballon! Graag verpakken we de bon, contant geld of ander cadeau dat je wilt geven in een grote ballon. Onze Kado ballonnen worden volledig op kleur en stijl gemaakt in overleg met jou. We kunnen hem op elk thema maken, zoals voor een huwelijk, geboorte, verjaardag, geslaagd, jubileum, pensioen, of andere feestelijke gebeurtenis. Om bij het cadeau te kunnen komen moet de ballon natuurlijk doorgeprikt worden! Zorg dat je dit moment filmt want het uiteenspatten van de ballon, met kleine ballonnetjes en confetti is een heel feestelijk gezicht! We geven de ballon graag alle aandacht en ze zijn daarom op reservering. We hebben uiterlijk 1 dag van tevoren nodig wat u in de ballon wilt doen.

De cadeauballon is verkrijgbaar bij ons vanaf 14,95 all-in!

Zie de foto’s hiernaast voor enkele voorbeelden.

Bovenste rij ballonnen: 14,95 per stuk

Onderste rij ballonnen: 19,95 per stuk

We leveren de ballon ook met een onderzetter zodat je de ballon neer kunt zetten, maar ophangen kan uiteraard ook.  Je krijgt de ballon mee in een zak zodat het makkelijk te vervoeren is.

Aan wie ga jij hem geven? Dit is echt een knalgoed cadeau 😉

Feesten per seizoen

Het leuke van ons werk is dat er werkelijk elke maand wel een ander feest is met zijn eigen thema. Dat houdt de winkel steeds in beweging, omdat we op elk thema inspelen. Wanneer u bij ons langs de etalage loopt en in de winkel komt kijken ziet u welk thema er op dat moment speelt.

U kunt denken aan de volgende thema’s Valentijnsdag, Carnaval, Koningsdag, Pasen, Moederdag en Vaderdag, Songfestival, Eid Muburak / Suikerfeest, Eindexamen / Geslaagd,  Kampioen / Familiedag, Oranje EK / WK, Zomer / BBQ, Olympische Spelen, Boekenweek, Oktoberfest, Halloween, St Maarten, Sinterklaas, Kerst, Oud & Nieuw etc

Per periode en thema passen we de winkel aan en ziet de styling er anders uit.

Kom gerust eens binnen om rond te kijken, u bent van harte welkom!

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op