Reuzenballonnen:

Wil je een échte eyecatcher op jouw feest dan is ook een reuzenballon heel indrukwekkend. De reuzenballon heeft een breedte tot een meter, wordt gevuld met helium en versierd met verschillende mooie luxe linten en een passend gewicht. Je kan de reuzenballon in een mooie kleur laten maken maar ook bijvoorbeeld een transparante met confetti. Wil je het écht spectaculair maken dan hebben we ook nog de reuzenballon met een LED-lamp voor je. Deze latex ballon staat prachtig in een schemerige ruimte, bij de dansvloer, of buiten in een mooie tuin. Zodra het donker wordt geeft deze ballon een fantastische sfeer. De LED-lamp kan in één kleur schijnen maar je kan hem ook over laten lopen in verschillende kleuren. En een combinatie van verschillende ballonnen op verschillende hoogtes maakt het echt een schitterend feest! Vraag ons gerust om advies, wij zijn bekend bij de meeste feestlocaties, hotels en restaurants in het Gooi!

Naast de ballonnen van 1 meter hebben we ook een mooi tussenmodel die wij a20 noemen. Deze ballon is ongeveer ter grootte van een skippybal, zo’n 60 cm in doorsnede. Net even kleiner dan de 1 meter ballon, maar zeker zo indrukwekkend! Zie een ruimte voor je met bv 15 van deze grote ballonnen! Let the party begin!

Werkgebied:

We richten ons voornamelijk op de Gooi – Eem en Vechtstreek

Bussum, Naarden, Laren, Blaricum, Huizen, Eemnes, Almere, Weesp, Ankeveen, Nederhorst den Berg, Muiden, Muiderberg, Kortenhoef, ’s Graveland, Hilversum. Andere plaatsen zijn in overleg uiteraard ook mogelijk.

Nog méér ballonnen!

Heliumballonnen & Trosjes

Zeg het met een mooie tros ballonnen!

Ballonpilaar

Dé eyecather voor bij elke entree!

Ballonnenboog

De perfecte ballondecoratie voor bij jou event!

Event Decoratie

Ballon - en Feestdecoratie voor jullie Event!

Huwelijk

Ballonnen voor de Mooiste dag!

Confettiballonnen

Feestelijke confetti en glitter ballonnen voor op jullie feest!

Reuzenballonnen

Als je echt uit wilt pakken met de styling!

Organic Ballondecoratie

Trendy ballondecoratie die de styling compleet maken!

Gender Reveal & Baby

Vier de komst van jullie kindje!

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op