Heliumballonnen

Ballonnen zijn er in tal van vormen, formaten, kleuren en stijlen. Ook bij ons is er zoveel keuze, wij zetten graag een en ander voor je op een rijtje en helpen je zeer kundig in het kiezen van de perfecte ballondecoratie speciaal voor jou.

Losse heliumballonnen: de klassieke latex ballon is in verschillende maten en kleuren met helium te vullen. Wij doen er uiteraard ook een lintje aan en desgewenst een mooi gewichtje zodat je het ergens neer kan zetten. We hebben ballonnen van 35 cm, 60 cm, en zelfs bijna een meter breed! En vergeet de LED-ballon niet, deze reuzeballon van bijna 1 meter bevat een LED-lamp die in verschillende kleuren kan stralen. Vooral bij een feest in de avond is dit echt een magische decoratie! Laat de disco maar beginnen!

Het is heel leuk te spelen met alle formaten, je geeft een ballondecoratie een hoop dimensie hiermee. Je kan er ook een confettiballon bij doen, die hebben een sprankelende uitstraling en geven een mooi glittereffect. Daarnaast hebben wij ook heliumballonnen van folie. Hartjes, sterren, rondjes, maar ook de vorm van een champagnefles bij voorbeeld. Of een Mickey Mouse, een Spiderman of een voetbal, je kijkt je ogen uit! Al deze ballonnen zijn los te bestellen maar ze zijn ook te verwerken in een mooie tros of grotere decoratie.

Normaal blijft een kleine latex heliumballon zo’n 18 uur zweven. Met een coating die wij erin spuiten kun je dit verlengen tot een dag of 3 a 4, afhankelijk van omstandigheden zoals luchttemperatuur. Folieballonnen hebben deze coating niet nodig, die blijven ongeveer een week mooi zweven. We hebben ook ballonnen die wel 3 weken blijven zweven!

Trosjes: Al die losse heliumballonnen zijn ook heel mooi te bundelen met elkaar. Zo krijg je een trosje met gewichtje. Dit kan een mooi tafeltrosje zijn of een spetterende grondtros voor een wat grootser effect. Al onze ballonnen worden vastgeknoopt aan een lint in dezelfde kleur en het gewichtje waarmee je de tros neer kunt zetten past er uiteraard ook perfect bij. Naast losse heliumballonnen en trosjes hebben wij nog een aantal andere decoratiemogelijkheden, voor elke gelegenheid en budget is er wat te versieren! En als het onverhoopt niet meer in je auto past: vanaf ongeveer 50 ballonnen bezorgen wij, binnen de Gooi- Eem en Vechtstreek, de ballonnen gewoon bij jou thuis of op locatie

Werkgebied:

We richten ons voornamelijk op de Gooi – Eem en Vechtstreek

Bussum, Naarden, Laren, Blaricum, Huizen, Eemnes, Almere, Weesp, Ankeveen, Nederhorst den Berg, Muiden, Muiderberg, Kortenhoef, ’s Graveland, Hilversum. Andere plaatsen zijn in overleg uiteraard ook mogelijk.

Nog méér ballonnen!

Heliumballonnen & Trosjes

Zeg het met een mooie tros ballonnen!

Ballonpilaar

Dé eyecather voor bij elke entree!

Ballonnenboog

De perfecte ballondecoratie voor bij jou event!

Event Decoratie

Ballon - en Feestdecoratie voor jullie Event!

Huwelijk

Ballonnen voor de Mooiste dag!

Confettiballonnen

Feestelijke confetti en glitter ballonnen voor op jullie feest!

Reuzenballonnen

Als je echt uit wilt pakken met de styling!

Organic Ballondecoratie

Trendy ballondecoratie die de styling compleet maken!

Gender Reveal & Baby

Vier de komst van jullie kindje!

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op